RESİM YARIŞMASI

Okulumuzda , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yıl dönümü kutlama törenleri kapsamında RESİM YARIŞMASI yapılacaktır.

13.03.2024 170

Yarışma için ana temamız ; 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI olmalıdır.

Çalışmalarımız değerlendirilirken  ana tema göz önünde bulubdurulacaktır.

RESİM YARIŞMASI ŞARTLARI

--> Öğrencilerimiz çalışmalarını 25*30 cm resim kağıdına veya A4 fotokopi kağıdına yapacaktır.

--> Çalışmalarımız mutlaka özgün (kendi düşünme ürünümüz) olmalıdır.

--> İstediğimiz boya çeşidini kullanabiliriz.

--> Çalışmaların arka tarafına adımızı , soyadımızı , sınıfımızı ve okul numaramızı yazmalıyız.

--> Eserler arasından seçilen ilk 3 dereceye giren ürün sahipleri kutlama programında ödüllendirilecektir.

--> Eserler arasından seçilen ilk 3 dereceye giren ürünler okul panosunda sergilenecektir.

--> Çalışmalarımızı en geç 18 Nisan tarihine kadar sınıf öğretmenimize teslim etmeliyiz.

Kaynak: https://shoptr9.betterdaysarecominginc.org/category?name=palet20fC4B1rC3A7a