Bahçe İlkokulu

Vizyon: DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINDA BİLGİ İLE DONATILMIŞ BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇ EDİNEN BİR KURUM OLMAK

Misyon: GELECEĞİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZLE YENİDEN YARATMA HEYECANI ÇERÇEVESİNDE, DAHA İYİ BİR EĞİTİM İMKANI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.00
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bahce01.meb.k12.tr

Adres - BAHÇE MAH. ATATÜRK BAHÇE CAD. NO 22 İÇ KAPI NO 1 KARATAŞ / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Bahçe Mahallesi 2200 nüfuslu, kendi sahili ve sınırları içerisinde turizm meslek yüksek okulu olan, tarım hayvancılık ve balıkçılıkla geçimini sağlayan bir yerleşim yeridir.Karataş ilçesinde eşyalı ve eşyasız kiralık evler mevcut olup fiyatları Adana il merkezinden çok uygun.

Adres - BAHÇE MAH. ATATÜRK BAHÇE CAD. NO 22 İÇ KAPI NO 1 KARATAŞ / ADANA

Ulaşım Okulumuza belirli saatlerde 404 numaralı belediye otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca ilçe merkezine mesafenin yakın olması nedeniyle öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 55 İlçe merkezine 7 km dir.